Řešíte problémy s erekcí? Účinné tipy, jak zlepšit erekci a jak ji udržet.

Problémy s erekcí mohou být pro některé muže citlivé téma. Přinášíme vám osvědčené tipy, jak zvýšit své sexuální sebevědomí, jak zlepšit erekci a zajistit maximální spokojenost se svým sexuálním výkonem.

Co je vlastně erekce?

Obecně je erekce prokrvení penisu za účelem pohlavního rozmnožování. Je to proces, kdy mozek dostane signály (vědomě i nevědomě), na základě kterých vyšle do topořivých tělísek množství krve a právě ta zapříčiní erekci. Celý mechanismus je dokončen zúžením žil, aby erekce ihned nepominula a současně se rozšíří močová trubice, aby se usnadnil průchod armádě spermií. Toto je ideální stav, kterému vděčíme mimo jiné správné hladině mužského hormonu testosteronu. Ale jakmile jeden z procesů přestane stoprocentně fungovat, objeví se problémy s erekcí. S některými poruchami erekce si muž může poradit sám, u některých je nutné zahájit i léčbu erekce pod dohledem odborník

Ranní erekce

Ranní erekce nebo také „zkouška funkčnosti“. Tento nevědomý jev, je způsobený vysokou hladinou testosteronu v těle. Ten se nejvíce produkuje v noci a svou největší sílu má právě při ranní erekci. Tu má každý zdravý muž na světě včetně chlapců. Když máte ranní erekci, je to známka toho, že vám správně funguje prokrvení penisu, funguje správné spojení s mozkem a zkrátka je vše, jak má být. Pokud ranní erekci nemáte, může se jednat o poruchu erekce jak ve smyslu fyzickém (např. špatné prokrvení), tak i problém psychický.

Problémy s erekcí

Poruchy erekce se mohou rozdělit do dvou kategorií. První kategorií jsou poruchy psychogenní, to jsou takové poruchy erekce, které jsou způsobeny psychickým stavem muže. Může se jednat o celou škálu problémů, ale my zmíníme např. dlouhodobé špatné partnerské vztahy, špatná vzpomínka na dané místo, kde má k samotnému aktu dojít, ale i časový limit nebo stres.

Druhou kategorií poruch erekce je kategorie fyzická a to v podobě onemocnění, která s erekcí nemají na první pohled nic společného (cukrovka, alkoholismus, kouření, cévní onemocnění, nádorová onemocnění), ale i onemocnění, která se penisu přímo týkají (nemoci cév, záněty genitálu, močové trubice a jiné).

Někdy se tedy stává, že z psychického nebo fyzického důvodu dojde k selhání, ať je to slabá erekce nebo žádná. Muž se tak dostává do nekomfortních situací, může se dostavit obava, že se toto „selhání“ bude opakovat a situace se dostává do začarovaného kruhu. Podpora erekce je pak důležitá mimo jiné i pro zvýšení sebevědomí.

Podpora erekce

Erekce je bez diskuze pro život důležitá, ať už jako nástroj k rozmnožování, tak pro sexuální prožitek, který má blahodárný vliv na zdraví a psychiku jedince. Je spousta možností, jak erekci podpořit, nalezneme zastánce sexuální zdrženlivosti, meditace, podpůrných tablet v podobě modrých prášků a jiného. Lze na to jít ale i úplně jinak. Je nutné si uvědomit, co jsme si výše sdělili a přiznat si, jak si sami, svým životním stylem vytváříme problémy s erekcí. Je zřejmé, že nyní netípnete svou právě zapálenou cigaretu ani nadobro neopustíte oblíbený bar s vybranými kousky zahraničních rumů, dokonce ani nepředpokládáme, že hned vyběhnete do lesa na půlmaraton.

Pryč s problémy s erekcí

Jak matka příroda vymyslela propracovaný systém erekce, dala nám i spoustu darů přírody v podobě bylinek a vitamínů, kterými můžete problémy s erekcí v lepším případě úplně vyřešit.

4 ideální bylinky na podporu erekce

Základem kvalitní erekce je správné prokrvení těla a dobré hodnoty krevního tlaku. Přinášíme vám výčet bylinek, které mohou pomoci v boji proti slabé erekci.

Kotvičník zemní pomáhá k udržení železa v krvi a současně zabezpečuje správné čištění a vypuzuje škodlivé látky z krve pryč, dodává energii a posiluje imunitu.

Extrakt z kořene Maca je bohatý na látky podporující růst svalové hmoty a vytrvalost, zrychluje regeneraci svalů, pomáhá při chronické únavě, která bývá také častým problémem při poruchách erekce.

Korejský ženšen je výborný nejen na paměť, čímž je také znám, ale podporuje krevní oběh, reguluje hladinu glukózy v krvi a povzbuzuje fyzický výkon a mužskou sílu

Černý pepř, přezdívaný také jako přírodní afrodisiakum, je celkovým stimulantem centrální nervové soustavy a krevního oběhu, způsobuje prokrvení orgánů (včetně těch pohlavních) a tím způsobuje vysokou citlivost na podněty a zvyšuje vzrušení, které může způsobit explozi rozkoše.

Pokud má být vaše erekce bezchybná a žena má mít nezapomenutelný zážitek, neměli byste se zaměřovat jen na správnou funkci krve a penisu. Velmi důležitá je i fyzická kondice, podpora správného krevního oběhu, nervové soustavy, zvýšení fyzické energie, kvalitní spánek a další. Je důležité nezanedbávat ani imunitu, protože i s perfektní erekcí není sexuální zážitek s chřipkou to pravé ořechové.

Univerzálním receptem je zdravá životospráva, pravidelný pohyb, relaxace a kvalitní spánek. Obzvlášť v zimních měsících doporučujeme pro dobrou imunitu a obranyschopnost nezanedbávat množství Vitaminu D či Vitamínu C.


Odstraňte problémy s erekcí s ErectilMAX

 

Pokud Vás děsí představa ranní dávky vitamínů, kdy místo snídaně sezobnete misku plnou tablet, můžete vyzkoušet náš přírodní doplněk stravy ErectilMAX, jehož komplexní složení zajišťuje ideální poměr všech účinných látek. Kromě podpory erekce a zvýšení sexuální energie zvýšíte svou celkovou fyzickou vitalitu díky vyváženému množství zinku, vitamínů C a D, kvasničného beta glukanu, výtažku z echinacey, rakytníku a dalších účinných látek.

 

Chci se dozvědět více