Nehladovět a být spokojená

slim

Nehladovět a být spokojená

Známe to všichni. Neustálá chuť na něco žene mnoho lidí do osidel obezity a jiných souvisejících zdravotních problémů. Čím déle v této smyčce jedete, tím to bývá horší se z ní dostat. Nejste spokojeni se svým tělem, nemůžete nosit oblečení které chcete, protože se v něm necítíte dobře, a to vše se odráží na Vaší psychice.

A pro začátek by stačilo utlumit pocit hladu a tím stabilizovat celkový příjem potravy.

byliny_slim_1

 

Pocit sytosti nad zlato

Pokud nebudete mít hlad, je pravděpodobné, že se nebudete přejídat. Recept, jak toho dosáhnout v sobě skrývá přírodní doplněk stravy StillSlim.

Garcinia kambodžská obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hydroxycitronové (HCA), která pozitivně působí na přeměnu sacharidů ze stravy na zásobní glykogen a glukózu, jejichž zvýšená koncentrace vyvolává v mozku pocit nasycení

Je to tedy snadné, pravidelným používáním StillSlim docílíte pocitu sytosti a Vaše tělo se začne samo přetvářet k vašemu ideálu. Nejlépe funguje a pomůže vám spálit nadbytečné tuky v těle, když mu pomůžete dostatkem přirozeného pohybu a změnou svých stravovacích návyků. 

Nejlepší účinky se začnou projevovat až při pravidelném užívání, nejčastěji po 14 - 20 dnech. Už od prvního dne se budete cítit více zasyceni.

byliny3

Pomoc přírody

Ostatní tajemné esence přírody, které jsou obsaženy ve StillSlim vše jen podporují k dokonalosti.

Pomerančovník hořký působí na odbourávání tuků a vyvolává termogenezi tedy lepší spalování kalorií.

Extrakt z kořene kopřivy africké přispívá k vylučování vody z organismu.


Čajovník čínský
 potlačuje únavu a přináší osvěžení, blahodárně působí na zažívací trakt, pozitivně ovlivňuje funkci ledvin, zvyšuje pevnost kostí u starších žen a preventivně působí proti kardiovaskulárním chorobám.

Černý pepř má výborné účinky na zrychlení metabolismu a podporu hubnutí.

Stačí jedna kapsle před snídaní na lačno a druhá před obědem nebo večeří.